• Groepsessie

  Klankspiegeling

  broken image

  Klankspiegelingen reflecteren jezelf op dat moment. Ze helpen het zenuwstelsel ontspannen waardoor rust op een diepere laag kan ervaren worden. Er wordt een veilige bedding 'gezongen' waarin jij in herverbinding kan gaan met jouw innerlijke natuur. Daar is waar wijsheid ruimte krijgt en één wordt met liefde.
   

  Je ligt op een comfortabel matje onder een deken in een ruimte samen andere mensen. Je bent welkom zoals je bent in dat moment en de klanken en stiltes nemen je mee in een innerlijke reis gedurende een 2 tal uren.

  We beginnen altijd met een korte inleiding zodat je weet wat te verwachten.

   

  Daarna gaan we in de klank en meestal wordt er in stilte afgesloten en gaat ieder met zijn of haar beleving en eigen coconnetje terug naar huis. Op deze manier kunnen de trillingen nog het beste doorwerken.

  Achteraf kan er nog contact zijn om een ervaring te delen als je dat wenst.

   

   

  Zweethut

  broken image

  Een zweethut is een oud ritueel om dieper in contact te komen met de aarde, de natuur, in onszelf en rondom ons heen.

  Het is terug te vinden in alle culturen en door middel van alle elementen doorgaan we een reiniging zowel op fysiek, mentaal/emotioneel alsook spiritueel vlak.

   

  Het is een ritueel dat een hele dag in beslag neemt.

  We komen aan, bouwen samen het vuur op met de stenen erin. We leggen samen de dekens op de wilgenhut en nemen dan de tijd om ons te verbinden met onszelf, onze intentie, elkaar en de elementen rondom en binnenin ons.

   

  We zitten 4 rondes in de hut, waar er elke ronde hete stenen binnengebracht worden.

  Samen in gebed, stilte en zang gaan we een innerlijk proces aan met onszelf en de warmte. Deze zal ons vanbinnen zacht maken.

  Je zal merken dat gaandeweg de dag je in diepere lagen van jezelf zakt, je meer comfortabel voelt met wie je werkelijk bent en dat ook kan laten zien en durft te leven.

  Dit hele proces gebeurt in de bijzondere, donkere ruimte van de hut, de baarmoeder van de aarde. De aarde onze moeder/vader die er voor ons is zonder te oordelen en helpt te herinneren dat alles er al is.

   

  Na het ritueel sluiten we af met een potluck. Je brengt een maaltijd mee, net genoeg voor jezelf, maar met de intentie om die te delen en zo genieten we na afloop van een feestmaal in cocreatie.

   

  De kostprijs voor de deelname is 55, 77 of 99 euro, naar gelang je vermogen of overvloed waarmee je in het leven staat.

   

  Wil jij graag deelnemen aan dit ritueel schrijf je dan in via mail:

  jensdesaer@hotmail.com

  Voor vragen of meer info stuur gerust een mailtje of bel me op 0499153663