• Individuele klanksessies aan huis

   

   

  Ik start vanaf nu met een nieuw concept van individuele klanksessies aan huis.

   

  Op aanvraag kom ik langs en kijk ik wat de klanken kunnen betekenen voor uw gezondheid, zowel op fysiek, mentaal/emotioneel alsook spiritueel vlak.

  De klanken brengen een stroming van levensenergie op gang die helpt blokkades te bevrijden en ruimte te geven aan diepe, pijnlijke/moeilijke stukken die je tegenkomt zodat je deze met meer helderheid en veerkracht kan navigeren.

   

  Een sessie duurt ongeveer 1u30. Meestal combineer ik lichaamswerk met klank.

  Naast de rust die een sessie diep in het zenuwstelsel kan bestendigen kunnen er ook inzichten tijdens de sessie opkomen. Deze inzichten kunnen overzicht of richting geven aan het te behandelen thema.

   

   

  Je kan mij op 2 manieren uitnodigen:

   

  Een individuele klanksessie voor 80 euro

  of

  Een klanksessie voor 60 euro en we delen een maaltijd voordien of achteraf.

   

   

  Deze laatste optie voedt de community energie die ik wens de wereld in te zetten. Een gevoel van samenzijn, we delen het maal en de tijd, we nemen de tijd om elkaar te inspireren en vertrouwen te geven dat we deel uitmaken van een groter bewustzijn in dit leven.

   

  Als we een afspraak maken kijken we wanneer ik in jou buurt ben. Indien je wil dat ik speciaal voor jou langskom komt er een vervoerkost bij van min. 5 tot max. 25 euro afhankelijk waar in het land je woont en ik op dat moment ben.

   

  Voel je baat te hebben bij de werking van klanken, maar zit je in een financiëel uitdagende situatie? Aarzel niet om toch contact op te nemen, we vinden beslist een overeenkomst die voor ons beiden werkt.